Välj en sida

Tjänster

Tjänster

Företagsstäd

Vi städar kontor och övriga ytor på företag. Med vår hjälp får ni en god arbetsmiljö och personalen kan fokusera på sina kärnuppgifter istället för att lägga tid på städning

Flyttstädning *

Slipp stressen med flyttstädningen och överlåt jobbet till oss. Vi garanterar att städningen blir godkänd av hyresvärdar och ni kan lägga er tid på att komma i ordning i det nya hemmet istället för att städa ur det gamla.

Hemstädning *

Vill du få hjälp vid ett enstaka tillfälle eller föredrar du att abonnera på hemstädning? Oavsett hur dina behov ser ut så ser vi till att du får ett dammfritt, inbjudande och välstädat hem, till ett bra pris.

 

Fönsterputsning

Här är vi experter på fönsterputsning! Vi putsar fönster med hög kvalité till lågt pris! Oavsett om du är en privatperson eller en företagare eller butiksägare så gör vi fönsterrutorna skinande rena.

Trappstädning

Välstädade trappor ger ett bra första intryck. Vi vänder oss både till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar eller företagare som behöver hjälp med trappstädning. Vi anpassar oss efter dina önskemål.

 

* Denna tjänst ger RUT-avdrag och för mer information om RUT besök Skatteverkets hemsida.

FTA Städ  |  070 - 252 80 37 |  info@ftastad.se

Kontakta oss