Välj en sida

Byggstädning Jämtland

Varmt välkommen till FTA Städ för att få hjälp med byggstädning i Jämtland. Som städfirma erbjuder vi flertalet olika tjänster inom städbranschen, allt från företagsstädning till byggstädning. Till oss kan alltså både privatpersoner och företag vända sig, alla som behöver kvalitativ städhjälp i samband med ett bygge är välkomna hit. Genom att anlita oss kommer du slippa stressen som en byggstädning medför, istället överlämnar du allt arbete till oss. Den här hjälpen gör att du slipper lägga din tid på att städa upp byggdamm och andra byggrester. Vi har rätt kompetent, erfarenhet och utrustning för att kunna genomföra din byggstädning på ett effektivt och bra sätt. Kontakta oss redan idag för att se vad vi kan hjälpa dig i Jämtland med!

FTA Städs hörnstenar

Vårt företag bygger på tre hörnstenar:

  • Enkelt och tydligt, det ska vara enkelt att komma i kontakt och att kommunicera med oss. All dokumentation, såsom offerter, kundavtal och fakturor, är tydliga och lättbegripliga.
  • Personligt, vid städuppdrag får du alltid samma person. När du kontaktar oss är det alltid samma person du kommunicerar med.
  • Kvalité, vi eftersträvar att genomföra alla uppdrag med hög kvalité.
Byggstädning Jämtland

Städtjänster med kundens behov i centrum

FTA Städ är en städfirma som erbjuder diverse städtjänster, däribland byggstädning. Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver när du anlitar oss kommer vi alltid sätta dina önskemål och behov i centrum. För oss är kundnöjdhet nämligen av stor vikt. Inom företaget finns personal som har över 15 års erfarenhet inom branschens olika delar. Vår personal har en stolthet över sitt jobb och brinner för att få göra skillnad genom kvalitativa städningar. Med vårt arbete är vi aktiva i stora delar av mellersta Sverige, framför allt i Jämtland.

FTA Städ  |  070 – 252 80 37 |  info@ftastad.se |  Byggstädning Jämtland

Kontakta oss