Välj en sida

Hemstäd Gällö

Varmt välkommen till FTA Städ för att få hjälp med hemstäd i Gällö med omnejd. Som städfirma erbjuder vi flertalet olika tjänster inom städbranschen, allt från företagsstäd till hemstäd. Både företag och privatpersoner kan alltså vända sig till oss för att få anpassad och kvalitativ städhjälp. Dessutom åtar vi oss uppdrag av olika skala, det kan handla om en mindre städning av ett trapphus såväl som en grundlig städning av hela huset. Hemstädningen ger RUT-avdrag. För mer information, besök Skatteverkets hemsida.

FTA Städs hörnstenar

Vårt företag bygger på tre hörnstenar:

  • Enkelt och tydligt, det ska vara enkelt att komma i kontakt och att kommunicera med oss. All dokumentation, såsom offerter, kundavtal och fakturor, är tydliga och lättbegripliga.
  • Personligt, vid städuppdrag får du alltid samma person. När du kontaktar oss är det alltid samma person du kommunicerar med.
  • Kvalité, vi eftersträvar att genomföra alla uppdrag med hög kvalité.
Hemstäd Gällö

Städtjänster med kundens behov i centrum

FTA Städ är en städfirma som erbjuder diverse städtjänster, däribland hemstäd. Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver när du anlitar oss kommer vi sätta dina önskemål och behov i centrum. För oss är kundnöjdhet nämligen av stor vikt. Inom företaget finns personal som har över 15 års erfarenhet inom branschen. Vår personal har en stolthet över sitt jobb och brinner för att få göra skillnad genom kvalitativa städningar. Med vårt arbete är vi aktiva i stora delar av mellersta Sverige, i städer så som Gällö.

FTA Städ  |  070 – 252 80 37 |  info@ftastad.se |  Hemstäd Gällö

Kontakta oss