Välj en sida

Flyttstädning Jämtland

Varmt välkommen till FTA Städ för att få hjälp med flyttstädning i Jämtland. Som städfirma erbjuder vi flertalet olika tjänster inom städbranschen, allt från företagsstädning till flyttstädning. Till oss kan alltså både privatpersoner och företag vända sig, alla som behöver kvalitativ städhjälp är välkomna hit. Flyttstädningen ger RUT-avdrag. För mer information, besök Skatteverkets hemsida. Genom att anlita oss kommer du slippa stressen som en flyttstädning medför, istället överlämnar du allt arbete till oss. Vi garanterar att städningen blir godkänd av hyresvärdar. Skulle något bli underkänt åtgärdar vi givetvis det. Den här hjälpen gör att du kan lägga din tid på att komma i ordning i ditt nya hem, istället för att städa ur det gamla.

FTA Städs hörnstenar

Vårt företag bygger på tre hörnstenar:

  • Enkelt och tydligt, det ska vara enkelt att komma i kontakt och att kommunicera med oss. All dokumentation, såsom offerter, kundavtal och fakturor, är tydliga och lättbegripliga.
  • Personligt, vid städuppdrag får du alltid samma person. När du kontaktar oss är det alltid samma person du kommunicerar med.
  • Kvalité, vi eftersträvar att genomföra alla uppdrag med hög kvalité.
Flyttstädning Jämtland

Städtjänster med kundens behov i centrum

FTA Städ är en städfirma som erbjuder diverse städtjänster, däribland flyttstädning. Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver när du anlitar oss kommer vi sätta dina önskemål och behov i centrum. För oss är kundnöjdhet nämligen av stor vikt. Inom företaget finns personal som har över 15 års erfarenhet inom branschen. Vår personal har en stolthet över sitt jobb och brinner för att få göra skillnad genom kvalitativa städningar. Med vårt arbete är vi aktiva i stora delar av mellersta Sverige, framför allt i Jämtland.

FTA Städ  |  070 – 252 80 37 |  info@ftastad.se |  Flyttstädning Jämtland

Kontakta oss